Vrijstaand landhuis

Waterrijk 4A3

Deze zeven bijzondere vrijstaande landhuizen zijn aan alle zijdes een lust voor het oog en stralen in alle opzichten de rijke beleving van Waterrijk uit. Een aantal heeft een tuin direct aan het water. Het ultieme gevoel van rust en ruimte.

Vrijstaande landhuizen

Deze unieke landhuizen zijn tot in de puntjes ontworpen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Een aantal landhuizen heeft een kavel direct aan het water, voor een prachtig en weids uitzicht.

De landhuizen hebben een heerlijk lichte woonkamer met verschillende openslaande- of glazen schuifdeuren naar de tuin. Zo is de tuin écht een ruimtelijke verlenging van de woonkamer. Ook de riante leefkeuken is voorzien van een erker met openslaande deuren of prachtige glazen schuifdeuren. Echt overal is over nagedacht.

— Maak van je tuin écht een ruimtelijke verlenging van de

woonkamer

Verschillende architectuurstijlen

Er zijn twee type landhuizen: type J en type V. De landhuizen verschillen totaal qua sfeer en architectuurstijl, maar staan prachtig door elkaar. De romantische en landelijke landhuizen – geïnspireerd op de Bloemendaalse landhuizen – hebben een prachtige rieten kap en rijke details, zoals lage dakgoten en bijzondere houten dakoverstekken. De moderne landhuizen hebben een riante raampartij, voor een optimale buitenbeveling. Hier ervaar je licht, lucht en ruimte. De moderne landhuizen zijn te herkennen aan de bijzondere witte baksteen, met zwarte spanten en de vele ramen.

Het beeld hiernaast is een inspiratiebeeld

Situatie: locaties vrijstaande landhuizen