Landelijk chique bij de Vecht

Wonen in Waterrijk

De uitstraling van Waterrijk 4A3 sluit aan bij de sfeer van de villawijken van weleer in Bloemendaal, ’t Gooi en Wassenaar. Exclusieve villa’s met romantische rietgedekte kappen, elegante landhuizen in klassieke Engelse stijl én moderne witte villa’s, geïnspireerd op Hollandse modernisten zoals Rietveld. Een prachtige combinatie van landelijk chique en Hollandse klassiekers met een eigentijdse twist.


Grandioos en groots wonen in een van de eerste 35 villa’s die in dit exclusieve deel van Weespersluis in verkoop gaan. In Waterrijk 4A3 komen 28 exclusieve twee-onder-een-kapvilla’s en zeven luxueuze vrijstaande villa’s, aan vier kanten omringd door water en aan de noordkant door ’t Breedland, een prachtig uitgestrekt natuurgebied. De villa’s hebben alle royale woon- en leefkeukens, riante livings met tuinkamers, lichtinval van drie of zelfs vier kanten en indrukwekkende tuinen. Hier ervaar je een aangenaam gevoel van totale rust en privacy. En dat mét de sfeervolle historische binnenstad van Weesp binnen handbereik. Hier woon en leef je op topniveau.

‘Hollands Water’

De architect Walter Zeinstra van Zeinstra Veerbeek Architecten uit Den Haag onderschrijft de rijkdom en ingetogen chique sfeer van Waterrijk 4A3: ‘De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern met een eigentijdse twist. Wat de villa’s gemeen hebben, is dat ze alle zeer ruim zijn en op royale kavels staan. Tot in de kleinste details hebben we nagedacht over de rijke uitstraling van Waterrijk. Aan iedere zijde van de villa hebben we de grootst mogelijke aandacht besteed, zodat er geen voor-, achter- of zijkant bestaat. Het landelijke karakter van ‘Hollands Water’, zoals we de architectuurstijl van Waterrijk typeren, zie je terug in de grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte natuurlijke materialen. De villa’s sluiten goed aan bij het natuurlijke landschap.

Waterrijk: wonen en leven op topniveau

Wonen bij de Vecht

Wie Waterrijk zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan het water. Vanaf hier vaar je in 15 minuten met je sloep naar de Vecht. Linksaf richting Muiden én als de sluizen een beetje meezitten ben je in 1,5 uur op het IJ in Amsterdam. Ga je rechtsaf richting Nigtevecht en Loenen aan de Vecht, dan vaar je een prachtige slingerende route langs de historische Vechtse buitenplaatsen met fraai aangelegde tuinen, waar meer dan honderd jaar geleden rijke Amsterdammers hun buiten stichten. Onderweg kom je langs de Vecht uiteraard goede restaurants met heerlijke terrassen tegen, waar je aanlegt voor de lunch of de borrel.

Ontspannen op het water

Gezond leven

Samen thuiskomen

Smaakmakers

“In Waterrijk ervaar je een aangenaam gevoel van totale rust en privacy. En dat mét de sfeervolle historische binnenstad van Weesp binnen handbereik”

Tijd voor elkaar