Comfortabel en energieneutraal wonen

Helemaal jezelf zijn. Heerlijk ontspannen leven en optimaal genieten. In je eigen comfortabele woning in Wickevoort. Dat helemaal naar jouw smaak en in jouw stijl is ingericht. Waar het ’s zomers aangenaam koel is en ’s winters zo behaaglijk dat je ook dan lekker op je blote voeten kunt rondlopen.

Duurzaam wonen

Dankzij de uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie en de vloerverwarming met warmtepomp die ’s zomers ook kan koelen, geniet je altijd van een aangenaam binnenklimaat. Samen met de zonnepanelen op je dak zorgen deze voorzieningen er bovendien voor dat je energieverbruik bij ‘normaal gebruik’ op nul uitkomen. De vier verschillende woningtypen in Hagen worden uitgevoerd als Nul Op De Meter woning (type B,C en D) of als energieneutrale woning (type A). Energieneutraal betekent dat de woningen een energieprestatie (EPC) van O hebben.

Koop je een woning in Hagen dan ben je verzekerd van een state of the art duurzame woning. Jouw woning is energieneutraal en standaard gasloos. Dat is goed voor het milieu en zie je terug in je portemonnee.

Je eigen energie opwekken

Je wekt je eigen energie op en bepaalt zelf wat je daarvan verbruikt. Om pieken in het verbruik op te kunnen vangen heb je nog wel een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig bij een leverancier naar keuze. Wie weet houd jij wel energie over en kun je nog wat voor de buurt betekenen. Of kun je in de toekomst zelf de energie voor een laadpaal voor elektrische auto’s opwekken.

Financiering

Wist je trouwens dat je bij het kopen van een energieneutrale woning (EPC=O) bij een aantal banken tot € 15.000,- extra hypotheek ruimte kan krijgen? Bij een NOM-woning kan dit maar liefst oplopen tot € 25.000,-


Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te bieden eenvoudig een eerste berekening te maken. Dit kun je gewoon zelf doen via onze online rekentool Hypotheek 24. Zo kom je snel en zonder kosten te weten wat je maximaal kunt lenen en of je de woning die je wilt kopen, kunt betalen.

Aandacht voor kwaliteit

Het kan nog comfortabeler. Jouw woning in Wickevoort kent namelijk een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt jouw woning zeer compleet opgeleverd met vele extra’s. Dat betekent minder of geen investering in meerwerk.


  • 10 jaar Nul-op-de Meter garantie
  • Isolatie met ventilatie
  • Vloerverwarming met koeling door gehele woning
  • Warmtepomp en boiler
  • Verdiepingshoge binnendeuren
  • Tot aan het plafond doorbetegelde badkamer
  • Tweede toilet
  • Zeer royale stelpost voor de keuken