Optimaal genieten van binnen en buiten

Een gezin heeft ruimte nodig. Vandaar dat de 36 woningen (24 herenhuizen en 12 landhuizen) in woonveld Hagen ruim zijn opgezet. De moderne herenhuizen bieden maar liefst circa 105 m² tot circa 157 m² woonoppervlakte en hebben minimaal vier slaapkamers verdeeld over twee woonlagen. Woningtype A heeft een optie voor een extra verdieping van circa 40 m².


De half vrijstaande landhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 180 m² en hebben minimaal vijf slaapkamers. Door de grote ramen is er veel lichtinval en de schuifpui naar de tuin zorgt ervoor dat je optimaal geniet van buiten.


De natuur komt letterlijk tot over de drempel in Hagen. In de gevel van je woning zijn vogelkasten geïntegreerd. Samen met de kinderen kun je van dichtbij ervaren hoe een merel of zwaluw haar nest bouwt en jong voert. Hoe bijzonder is dat! In de opengewerkte metselelementen kunnen planten groeien en geef je meer kleur aan je woning.


De woningen in Hagen zijn omringd door volwassen groen en hagen. De speelse opzet zorgt voor onverwachte doorkijkjes. Parkeren kan in één van de parkeerhofjes of op eigen erf. De vier verschillende woningtypen worden uitgevoerd als een Nul Op De Meter woning (type B, C en D) of als een energieneutrale woning (type A). Zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie, vloerverwarming met warmtepomp zorgen een aangenaam binnenklimaat. Deze maatregelen zijn niet alleen goed voor het mileu maar geven ook lagere energielasten. Voor meer informatie over NOM woningen en energieneutraal wonen klik hier

Woningtypes

Met de hele familie en vrienden samen koken. Dat kan in de enorme keuken van je landhuis. De halfvrijstaande landhuizen liggen vlak naast de bosgordel en de tuinen zijn omringd met groene hagen. De schuifpui zorgt voor een prachtige lichtinval. In je ruime tuin kun je het hele jaar door genieten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. In een aparte technische ruimte kun je op deze verdieping je droger en wasmachine plaatsen. Alle woningen hebben op de tweede verdieping twee slaapkamers. Met diverse uitbreidings- en indelingsvarianten is het mogelijk dit riante landhuis geheel naar eigen woonwensen in te delen.


In de grote tuin bevinden zich een tweetal parkeerplaatsen omgeven door groene hagen waardoor de auto’s uitzicht geparkeerd kunnen worden.


De woning kent twee indelingsvarianten. De indeling zoals hierboven beschreven is variant 1. Indeling variant 2 heeft een tweede badkamer op zolder en op de eerste verdieping een aparte wasmachine en drogerruimte.

 • Bouwnummers: 61, 62, 63, 64, 65, 66, 71, 72, 73, 74, 75 en 76
 • Circa 180 m²
image

Vanaf je keuken heb je uitzicht over het gezellige pleintje. Zo kun je de kinderen zien spelen, terwijl je staat te koken. Kenmerkend voor deze tweelaagse woning is de efficiënt ingedeelde plattegrond. Zo is voor het woongedeelte aan de achterzijde van de woning de maximale ruimte over de volle breedte van de woning benut. De grote schuifpui biedt uitzicht over de tuin. De lichte halfopen keuken is aan de voorzijde van de woning, naast de ruime entree met toilet, technische ruimte en trap naar de verdieping gesitueerd. Deze brede woning heeft een ruime inpandige berging die van buitenaf bereikbaar is. Alle woningen hebben vier slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer op de verdieping.

 • Bouwnummers tussenwoning: 52, 53, 54
 • Bouwnummers hoekwoning: 51 en 55
 • Circa 105 m²
image

Deze vier unieke uit drie woonlagen bestaande herenhuizen liggen in het noordelijke gedeelte van woonveld Hagen en hebben vrij uitzicht over de Ringvaart.


Dit woningtype biedt naast de standaard indeling met een woongedeelte met open keuken op begane grond ook de mogelijkheid voor een andere indeling. Zo kan je op de begane grond een ruime woonkeuken creëren en de woonkamer op de eerste verdieping situeren. Standaard heeft deze woning een kleine uitbouw op de begane grond met een terras op de eerste verdieping. Indien je kiest voor een woonkamer op de eerste verdieping stap je zo vanuit je woonkamer het terras op met een prachtig uitzicht over de Ringvaart en het omliggende groen. Een grote schuifpui die nagenoeg de gehele breedte van de gevel van de woning beslaat, biedt zicht op de diepe achtertuin.


Bij een standaard indeling bevinden zich op de eerste verdieping drie slaapkamers, een complete badkamer en tweede toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en een technische ruimte. Parkeren kan uit zicht in de parkeerhofjes omzoomd met hagen. Zo behoudt Hagen een groene en natuurlijke uitstraling.

 • Bouwnummers tussenwoning: 42 en 43
 • Bouwnummers hoekwoning 41 en 44
 • Circa 157 m²
image

Deze 15 ruime tweelaagse herenhuizen zijn rustig gelegen in woonveld Hagen. Via de aan de voorzijde gelegen ruime hal met trap naar de eerste verdieping kom je in de praktisch indeelbare L-vormige woonkamer met lichte open keuken. Het woongedeelte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Een grote pui die nagenoeg de gehele breedte van de woning beslaat, biedt zicht op de mooie achtertuin. Dankzij de schuifpui aan de voorzijde van de woning heb je gevoel dat het groen tot aan de voordeur reikt. Op de verdieping bevinden zich vier lichte slaapkamers en een complete badkamer met luxe sanitair.

In de achtertuin beschikken deze woning over een extra berging en tuinpoort. Onder de pergola in je ruime tuin kun je het hele jaar door genieten. Parkeren kan uit zicht in de parkeerhofjes omzoomd door hagen. Zo behoudt Hagen een groene en natuurlijke uitstraling.

Dit type herenhuis biedt de mogelijkheid voor een opbouw. Kies je hiervoor, dan heb je ook een royaal dakterras. Dat is heerlijk ontbijten met uitzicht over je tuin en het landgoed!

 • Bouwnummers tussenwoning: 12, 13, 14, 22, 23, 24, 32, 33 en 34 
 • Bouwnummers hoekwoning 11, 15, 21, 25, 31 en 35
 • Circa 130 m²
image