Hoe gaan de
eilanden van
Zwethof
eruit zien?

Impressie Erf dorpzijde

Voor jong in jaren en
voor jong van hart


Zwethof krijgt de opzet en sfeer van dorpen van weleer.

Dat maakt dit project aantrekkelijk voor iedereen die jong in jaren of jong van geest is. Kinderen kunnen hier heerlijk vrij spelen. Weinig verkeer, veel water en ruimte in de buurt. En: ook veel scholen en andere voorzieningen in de naaste omgeving. Zwethof is een heerlijke plek om op te groeien. Het is ook een fijne plek om thuis te komen na een dag hard werken in één van de steden vlakbij Zwethof. Het is zelfs een ideale omgeving om in alle rust aan huis te werken; de woningen zijn daar groot en ruim genoeg voor. En het een heerlijke plek om oud te worden. Wandelen in de polders. In minder dan een half uurtje fietst u naar het centrum van Leiden.

Een heerlijke plek
om op te groeien
en samen oud
te worden

Gebouwd voor
de toekomst


Zwethof biedt de keuze uit diverse typen woningen. De riante villa’s en comfortabele twee-onder-één-kapwoningen zijn ideaal voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen. De levensloopbestendige rij- en twee-onder één kapwoningen zijn specifiek gericht op iets oudere bewoners. Ideaal als u met de jaren uw woning optimaal wilt blijven benutten.

Klassiek in sfeer, modern in comfort

De woningen in Zwethof hebben een natuurlijke uitstraling, kenmerken zich door smaakvolle architectuur. Door het gebruik van hout, mooi metselwerk en klassieke bouwelementen doen ze denken aan vroeger. De woningen verschillen sterk van elkaar. Sommige zijn wit gestuct, andere hebben een geheel houten gevel, weer andere hebben een houten veranda. In die variatie past ook de keuze voor rieten dakbedekking. De garages bij de woningen zijn veelal inpandig, zodat veel auto’s uit het zicht zijn. Er zijn ook groene parkeerhoven, zodat de auto niet nadrukkelijk aanwezig is. Uiteraard zijn deze woningen zeer eigentijds afgewerkt: gasloos, energieneutraal en voorzien van het meest moderne comfort.

Koopsomindicatie* € 475.000 v.o.n. tot € 1.100.000 v.o.n. *prijspeil november 2019

Vogelvlucht impressie, zicht op wooneilanden (voorlopige verkaveling)