WELKOM BIJ HOMESTUDIOS

MET HOMESTUDIOS KAN JE THUISKOMEN

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, is het belangrijk dat jouw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Waar je bij Koopmans Bouw begeleid wordt door de woonadviseur in jouw keuzes voor het meer- en minderwerk, kun je bij Homestudios terecht voor de afwerking van jouw woning na oplevering. Homestudios begeleidt jou bij het maken van keuzes om van jouw nieuwe woning straks een persoonlijk thuis te maken. Met informatie en inspiratie die je nodig hebt, unieke woonklaarmogelijkheden voor keuken, wand-, vloer- en trapafwerking, deskundige specialisten en een inspirerend experience center. Stap voor stap onderweg naar jouw nieuwe thuis. Neem alvast een kijkje op Mijn Homestudios voor De Omloop en ontdek meer.

WAND- EN VLOERAFWERKING

Met goed gekozen wand- en vloerafwerking maak je de gewenste sfeer in huis helemaal af. FRAAY heeft een gevarieerd aanbod in vloer- en wandafwerking, passend bij jouw woonstijl.

TRAPAFWERKING

De trap in huis is vaak het visitekaartje bij binnenkomst. √Čn het is een van de meest gebruikte onderdelen van je woning. Elke dag lopen (en soms vliegen) we die treden op en af. Om je te helpen de trap in je woning de aandacht te geven die hij verdient, kun je bij Homestudios terecht voor een trap van Upstairs.