WELKOM BIJ HOMESTUDIOS

WELKOM BIJ HOMESTUDIOS

MET HOMESTUDIOS KUNT U THUISKOMEN

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer u straks de sleutel van uw nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, is het belangrijk dat uw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Gelukkig staat u er niet alleen voor: Homestudios begeleidt u bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die u nodig heeft, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Keuken

De ideale keuken? Die is voor iedereen anders, want wat een keuken in huis moet hebben, hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van het gezin bijvoorbeeld, maar ook de vraag hoe een gemiddelde dag in uw huishouden verloopt. In het Homestudios experience center heeft u straks alle vrijheid om een keuken naar uw wensen en woonstijl samen te stellen onder begeleiding van een kundige keukenspecialist van Bruynzeel Keukens.

image

Interieuradvies

Hoe moet de inrichting van uw huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als u een nieuwe woning gaat inrichten. De ervaren interior designers van Homestudios helpen u graag en geven vakkundig advies. Zo kunt u verantwoorde en persoonlijke keuzes maken voor uw nieuwe thuis.

image

Wand-, vloer- en trapafwerking

Met goed gekozen wand-, vloer- en trapafwerking maakt u de gewenste sfeer in huis helemaal af. Hattelli heeft een gevarieerd aanbod in vloer- en wandafwerking, passend bij uw woonstijl. En bij Upstairs kunt u terecht om de trap, bij binnenkomst hét visitekaartje van uw woning, de aandacht te geven die het verdient.

image

Raamdecoratie en maatwerkkasten

De juiste raamdecoratie en passende maatwerkkasten geven een luxe finish aan uw toekomstige woning. Van op maat gemaakte houten jaloezieën tot maatwerk(inbouw)kasten om de ruimte in huis optimaal te benutten; Hattelli heeft een uitgebreid assortiment, passend bij uw wensen.

image

Zonwering

Typisch Nederlands: als de zon haar gezicht laat zien, zijn we allemaal het liefst zo veel mogelijk buiten. Wilt u straks ook genieten van de zon in en rondom uw nieuwe thuis, maar ook de zon buiten houden als dat nodig is? Laat uw woning dan door De Haan Westerhoff voorzien van functionele, veilige en stijlvolle binnen- en buitenzonwering.

image

Woonstyling

En als alles dan helemaal naar wens is afgewerkt kunt u via de webshop van Homestudios een duik nemen in de wondere wereld van woonstyling. Met meer dan 4000 producten van De Rebellenclub en Maretti Lighting zet u met een bezoek aan de Homestudios webshop een mooie volgende stap naar uw nieuwe thuis.

image