HOMESTUDIOS

MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS

Homestudios biedt jou een digitale woonreis én een uniek experience center. Hier kun je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie opdoen die je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. De ervaren Homestudios specialisten leiden je met plezier rond langs de studio’s, met elk hun eigen invulling en uitstraling. Na het bezoeken van Homestudios weet je bijvoorbeeld waarop je moeten letten bij de bouw, indeling en inrichting van de woning én zijn al je vragen hierover beantwoord. Ook heb je alle eigen woonwensen en -stijl helder op je netvlies, dankzij een kijkje in de modelwoningen in de inspiratiestudio. En heb je de keuzes die je tot nu toe maakte voor je toekomstige woning, samen met een woonadviseur, vastgelegd. Kortom, jouw dromen, ideeën en mogelijkheden voor je nieuwe woning zijn zichtbaar en tastbaar geworden!

CREATIESTUDIO

In de creatiestudio maken we persoonlijk kennis en inventariseren we je wensen, zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op jouw voorkeuren. De creatiestudio is naast de ontvangst ook de eindhalte waar je jouw ideale huis samenstelt. Met alle kennis en inspiratie die je hebt opgedaan in de kennis-, inspiratie- en kookstudio.

KENNISSTUDIO

In de kennisstudio krijg je inzicht in jouw toekomstige woning. Van basisafwerking tot de keuzemogelijkheden in afwerking en interieur, zoals de gebruikte materialen en de grootte van een uitbouw. Je ontdekt waarop je moet letten en wat de achterliggende gedachten zijn bij het maken van de keuzes. Ook krijg je tips om de bouw, afwerking en inrichting helemaal naar wens in te vullen. Dankzij het casco introductiehuis in deze studio word je helemaal wegwijs gemaakt in de bouwkundige mogelijkheden.

INSPIRATIESTUDIO

De inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. Op die manier kun je jouw nieuwe thuisgevoel al helemaal ervaren. In deze woningen maak je kennis met diverse woonstijlen. Deze vormen een rijke bron van inspiratie voor alle inrichtings- en afwerkingskeuzes die je kan maken.

KOOKSTUDIO

Alle kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom begeleiden we je naar de kookstudio. Hier ontdek je welke mogelijkheden er zijn bij de keuze van jouw droomkeuken. Onder toeziend oog van een chef die alle technische details kent. Én die een heerlijke lunch bereidt, terwijl jij je oriënteert. Met al die kennis op zak kun je vervolgens met een ervaren keukenspecialist jouw droomkeuken samenstellen.