Interieuradvies

VOLOP KEUZEMOGELIJKHEDEN MET HOMESTUDIOS

Indelings- en interieuradvies

Hoe creëer je een samenhangend geheel met bestaande persoonlijke spullen en nieuw aan te schaffen woonitems? Hoe moet de inrichting van je nieuwe thuis worden aangepakt? Welke Woonstijl? En welke kleuren, materialen en vormen ondersteunen de gewenste stijl en sfeer? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe woning gaat inrichten. De ervaren interior designers van Homestudios helpen je graag en geven vakkundig advies. Zo kun je verantwoorde en persoonlijke keuzes maken voor je nieuwe thuis. We bieden je nu de mogelijkheid voor een interieuradvies. Het basis advies kost 249,- euro en omhelst de volgende elementen: digitale intake, visualisatie van de gewenste Woonstijl, visualisatie van materialen behorend bij de Woonstijl, 1x schetsmatig inrichtingsplan van 1 verdieping van de woning, advies over wandafwerking/kwaliteiten verf/muurkleuren en terugkoppeling van het persoonlijke plan/ digitaal dossier.

Vragen over indeling, stijlen, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur?

Wil je aanvullend advies over materialisatie, inrichting, styling en decoratie van je nieuwe thuis, of een inrichtingsplan voor de andere twee verdiepingen? Dat kan op uurbasis. Na opgave van je woonwens krijg je vooraf eerst een vrijblijvende offerte. Voor alle toekomstige bewoners van de Homestudios woningbouwprojecten is de eigen webshop beschikbaar, je shopt daar meubels, accessoires, vloerkleden en verlichting met korting. Op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag Het Dorpshart fase 4 kun je aangeven dat je interesse hebt in advies van één van de Homestudios interior designers. Maak een Homestudios account aan om toegang te krijgen en ga naar de pagina ‘Ontwerpen / interior design’. Vul het formulier in om je interesse kenbaar te maken en ontvang direct een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail vind je bovendien een aantal vragen die je prikkelen om alvast na te denken over jouw/jullie persoonlijke woonwensen. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Lees verder onder de afbeeldingen

Een goed begin is het halve huiswerk

Daarom is onze tip, ook als je niet kiest voor interieur advies, om vooraf op papier te zetten/ te visualiseren:

1) Welke drie functies je huis moet ondersteunen? (denk aan entertainen, thuiswerken, kinderspeelplek, buitenkeuken, yogakamer) 2) Welke drie materialen/expressies je in je huis wil ervaren? (welke materialen maken je blij als je ze ziet of aanraakt?) 3) Welke drie kleuren je sowieso in je interieur terug wilt zien? (die hoeven niet meteen al mooi te combineren samen) 4) Welke drie gemoedstoestanden wil je dat je huis oproept? 5) En als je durft mag je je toekomstige thuis een werktitel/slogan geven. Om te laten zien hoe het werkt, deelt Victor Meuwissen, een van de interior designers zijn antwoorden. Hij woont in Amsterdam Nieuw West, 9 hoog in een 3 kamerappartement van 86 m2. 1) Koken/eten, douchen/kleden en slapen/luieren 2) Textiel/textiel/textiel, (eiken)hout en carrara bianca marmer(dessin) 3) Zand/taupe/vlas kleur, donkerblauw en vergrijsd roze 4) Geborgenheid, onbezorgdheid en hotelluxe 5) "Als ik een kleur of materiaal graag draag, is het ook een goed idee voor mijn interieur."