Wonen zonder zorgen

Een woning kopen kan best spannend zijn. Gelukkig zijn er genoeg redenen om juist nu een nieuwbouwwoning te kopen en er is op financieel vlak wellicht veel meer mogelijk dan je denkt.

Energiezuinig & duurzaam

Je nieuwbouwwoning is zeer energiezuinig met een standaard energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A+++. De appartementen zijn gasloos en hebben een hoge isolatiewaarde (maximaal EPC 0,25). Ook is de verwarming en warmwater voorzien van een aansluiting op het secundaire stadswarmtenet van Eneco. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met Warmte Terug Winning (WTW) en het duurzame vloerverwarmingssysteem is comfortabel en gezond. Zo is er minder stofcirculatie en een aangename warmteafgifte.

Frisse, nieuwe woningen van

alle gemakken voorzien

Comfort en gemak

Klussen is voorlopig niet nodig. Jouw nieuwe woning is gebouwd met duurzame materialen, waardoor de komende jaren geen onderhoud nodig is. Kies voor comfort: een nieuw appartement is heel goed geïsoleerd, waardoor hitte, koude en geluid minder van invloed zijn op jouw woongenot.

Ook kun je op vele manieren van een nieuwbouwwoning echt jouw (t)huis maken. Kies voor een individueel gesprek met onze kopersbegeleider/wooncoach om jouw wensen voor meer-/minderwerk te bespreken.

Veiligheid & zekerheid

Pablo is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen en het hang- en sluitwerk voldoet aan inbraakwerendheid klasse 2 conform het Politie Keurmerk veilig Wonen (PKVW). Daarnaast wordt er gebouwd met woningborg garantie. Je weet dus zeker dat je huis altijd af wordt gebouwd en bij eventuele gebreken kun je (in het algemeen zes jaar, bij ernstige fouten tien jaar) een beroep doen op de garantie.

#deelsocial